|
|
|
Irsadforum.Net
|
Hoşgeldiniz.Siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm.
Altarnatif Linkler: Nice Hayırlı Yaşlar Cann. oyunları,Nice Hayırlı Yaşlar Cann. programı, Nice Hayırlı Yaşlar Cann. oyunu indir, Nice Hayırlı Yaşlar Cann. program yükle, Nice Hayırlı Yaşlar Cann. download, Nice Hayırlı Yaşlar Cann. hikayeleri, Nice Hayırlı Yaşlar Cann. resimleri, Nice Hayırlı Yaşlar Cann. haber, Nice Hayırlı Yaşlar Cann. yükle,
Nice Hayırlı Yaşlar Cann. videosu, Nice Hayırlı Yaşlar Cann. msn eklentisi, Nice Hayırlı Yaşlar Cann. ilahi sözleri
|
|
|
|
|
|
MeLâL
لا اله ا لا ا لله
Özel Yetkili
öLeSiM VaR .. !!
|
 |
« Yanıtla #1 : 02 Şubat 2010, 22:24:22 » |
|
Est.amin ecmain canım düşünmen yeter inan.tşk ederim.. Mevla yar ve yardımcın olsun sağolasın gülüm. 
|
|
|
|
|
|
~*~ حسبنا الله و نعم الوكيل ~*~
|
|
|
|
|
MeLâL
لا اله ا لا ا لله
Özel Yetkili
öLeSiM VaR .. !!
|
 |
« Yanıtla #3 : 02 Şubat 2010, 22:29:23 » |
|
Eyvallah sende sağolasın Kördüğüm'üm..tşk ederim..dualarınızda unutmayın inş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osman b. Affan
Özel Yetkili
ANTI MSN-FACEBOOK
|
 |
« Yanıtla #4 : 03 Şubat 2010, 00:18:38 » |
|
hayirli uzun ömürler... ama pastayi ben alirim... 
|
|
|
|
|
|
لَعْنَةُ اللّهِ قَوْمًا ظَّالِمِينَ إِسْرَائِيلَ لَعْنَةُ اللّهِ قَوْمًا ظَّالِمِينَ إِسْرَائِيلَ
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَعِينُوا بِالصَّبْرِ وَالصَّلَاةِ ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ Ey inananlar, sabretmek ve namaz kılmakla Allah'tan yardım dileyin. Şüphesiz ki Allah, sabredenlerledir.
|
|
|
|
|
Süha
Irsadforum Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : 03 Şubat 2010, 12:49:03 » |
|
nice hayirli uzun yaslar canim,MEVLAM gönlüne göre versin 
|
|
|
|
|
|
Herkesle Hickimsesizim, Senden gayri gözüm Ya$im kimseler silmez ALLAHIM(c.c)
|
|
|
MeLâL
لا اله ا لا ا لله
Özel Yetkili
öLeSiM VaR .. !!
|
 |
« Yanıtla #7 : 03 Şubat 2010, 16:48:28 » |
|
hayirli uzun ömürler... ama pastayi ben alirim...  Sağolasın abi.Mevla ebeden razı olsun..tüm pastalar senin olsun inş.afiyet olsun abi (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLâL
لا اله ا لا ا لله
Özel Yetkili
öLeSiM VaR .. !!
|
 |
« Yanıtla #8 : 03 Şubat 2010, 16:49:38 » |
|
hayırlı uzun ömürler canımın içi Sağolasın Ömür'üm..güzel hediyen için tskler canım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLâL
لا اله ا لا ا لله
Özel Yetkili
öLeSiM VaR .. !!
|
 |
« Yanıtla #9 : 03 Şubat 2010, 16:50:28 » |
|
nice hayirli uzun yaslar canim,MEVLAM gönlüne göre versin  Sağolasın canım,Mevla ebeden razı olsun..dualarına yürekten amin ecmain inş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Osman b. Affan
Özel Yetkili
ANTI MSN-FACEBOOK
|
 |
« Yanıtla #10 : 04 Şubat 2010, 00:31:20 » |
|
hayirli uzun ömürler... ama pastayi ben alirim...  Sağolasın abi.Mevla ebeden razı olsun..tüm pastalar senin olsun inş.afiyet olsun abi (:tesekkürler... 
|
|
|
|
|
|
لَعْنَةُ اللّهِ قَوْمًا ظَّالِمِينَ إِسْرَائِيلَ لَعْنَةُ اللّهِ قَوْمًا ظَّالِمِينَ إِسْرَائِيلَ
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَعِينُوا بِالصَّبْرِ وَالصَّلَاةِ ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ Ey inananlar, sabretmek ve namaz kılmakla Allah'tan yardım dileyin. Şüphesiz ki Allah, sabredenlerledir.
|
|
|
|